Az említett sikeres pályázóink Marosi Viktória (atlétika), Kolczonay Borbála Janka (párbajtőrvívás), Demeter Marcel (judo), Maticsek Lizett (evezés), Paár Viktória Margit (judo) és Bíró Kitti (akrobatikus torna) ösztöndíjat nyert.
Elismerő oklevélben részesült: Demeter Bendegúz (judo), Maróti Adrienn (kajak), Lukács Annamária (aerobik) és Dominiák Ferenc (úszás).
Ezen tanulók sikeressége által a pályázó iskolák közül az Óbudai Gimnázium tanulói kapták a legtöbb elismerést. Külön kiemelendő Marosi Viktória teljesítménye, aki az összes díjazott közül egyedülálló módon negyedgyére nyerte el a ,,Jó tanuló jó sportoló” címet és a címhez járó ösztöndíjat. Reméljük az elkövetkezendő években a mostani díjazottak közül sokan a nyomdokába lépnek.
Az eseményen a díjak átadásán kívül azt a rendkívüli akaraterőt, kitartást és küzdést értékelték, mely ahhoz kell, hogy ezen tanulók a tanulásban és a sportban is a maximumot nyújtsák. Tovább biztatták őket arra, hogy bármely nehéz akadály is gördüljön eléjük, küzdjenek tovább az álmaikért.
Az díjak átvétel után a fényképezkedés és a kötetlen beszélgetés kapott teret a finomsággal megterített asztalok körül. Ez a szféra lehetőséget adott az edzők, a tanítványok, a szülők, a tanárok és az intézményvezetők számára a sporthoz és a tanuláshoz tartozó élményeik megosztására.
Gratulálunk iskolánk sikeres pályázóinak és további tanulmányi és sportsikereket kívánunk!