• A 10-11-12. évfolyam normatív támogatásra jogosult tanulói - amennyiben kitöltve, aláírva behozták április 8-ig az erre vonatkozó igénylőlapot - az ingyenességet csak a Kellón keresztül, a kapott megrendelőlapot leadva vehetik igénybe.
 • A térítésmentes és normatív alapon ingyenességre jogosultak tankönyvei – a munkafüzetek és a nyelvkönyvek kivételével – könyvtári állományba kerülnek, azokat tanév végén (vagy a tárgy befejezésekor) visszakérhetjük. A munkafüzeteket és a nyelvkönyveket a jogosultak ingyen kapják, ezekbe viszont beleírhatnak, a tanév végén megtarthatják.
 • Ha az ingyenességre jogosult diák valamely tankönyv(ek)ből saját példányt szeretne, akkor a rendelőlapon ne kérje az ingyenes iskolai példányt (húzza át a címet), hanem egyéni úton – például a Kello webshopjában: https://www.kello.hu/diakokesszulok, vagy más könyvesboltban – szerezze be azt.
 • A szülő által aláírt rendelőlapot az osztályfőnökön keresztül az iskola tankönyvfelelőséhez kell eljuttatni. (Az aláírás nélküli megrendelőlapot nem fogadhatjuk el.)
 • A leadás határidejét a lapok kiosztásakoraz osztályfőnök közli. A határidő elmulasztása esetén nem tudjuk garantálni, hogy a kért tankönyvek a tanévkezdésig megérkeznek.
 • Az iskolai visszáruzás lehetősége megszűnt, a tévesen megrendelt könyveket a szülő saját költségén juttathatja vissza a Kello vidéki (!) címére. Ezért nyomatékosan kérjük, hogy csak azokat a könyveket rendeljék meg, amelyekre gyermeküknek valóban szüksége lesz.
 • A tankönyvrendeléssel kapcsolatban tájékozódhatnak a Kelló oldalán: https://www.kello.hu/diakokesszulok/a%202019%202020-as%20tanev%20tankonyvellatassal%20kapcsolatos%20szuloi%20tajekoztatoja

  További kérdéseikkel az osztályfőnökhöz vagy Boda Emőke tankönyvfelelőshöz (Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.) fordulhatnak.

  Segítő együttműködésüket köszönöm:

  Boda Emőke tankönyvfelelős
  Budapest, 2019. április 2.