Világítás korszerűsítés a 8. c termében

2019 decemberében, szülői felajánlásból a 8. c tantermében megújult a világítás. A régi, neon világítótesteket korszerű, gyermekbarát, kis fogyasztású ledes világításra cserélték. A korszerűsítés folyamán a tervezők még arra is figyeltek, hogy az új lámpatestek a régiekkel azonos méretűek legyenek, így festésre sincs szükség a munkálatok befejezése után. Lekerült a tábla elől a magasról belógó táblavilágítás is, helyette mennyezetre szerelt, szintén led világítótest került fel.  Így jobban láthatóvá vált a tábla, illetve elhárult az akadály egy fixen felfüggesztett projektor felszerelése elől. A felújítás elvégzése után a kötelező méréseket is elvégezte a kivitelező.

A gondos előkészítésnek köszönhetően a munkát egy szombati nap alatt elvégezték, melynek végén az osztály egy lelkes csapata végezte el a takarítást, hogy hétfőn rendben folytatódhasson a tanítás. Így az iskolai munkát egyáltalán nem befolyásolta a felújítás.

A korszerűsítés költsége közel félmillió forint volt, melyet teljes egészében az osztály tanulójának családja szponzorált.

Az iskola és a tanulók nevében köszönjük ezt a nagyvonalú felajánlást! Bízunk benne, hogy a tanulók a jobb tanórai körülményeknek köszönhetően még jobb teljesítményre lesznek képesek.

Előtte

Utána

 

A lelkes csapat