- Másrészt, hogy az önkéntes munkát végző jógaoktatók a sportágat népszerűsítsék. A jóga megszerettetése és kipróbálása lehetőséget biztosít a preventív, egészségmegőrző életmód kialakításához és fenntartásához kortól és nemtől függetlenül, miközben segíti a mindennapi feszültségek oldását.
A sikeres együttműködést követően a konditerem és a benne lévő kardiógépek felújítási munkái megkezdődtek. A konditerem új gépekkel, tükörrel gazdagodott. A felújítási munkákhoz szükséges finanszírozást a támogatásként kapott összeg mellett a gimnázium Diáksport Egyesülete is jelentős összeggel támogatta, aminek segítségével a teljeskörű felújítás létrejöhetett.
 
előtte                                                                                    utána
Mind a termet, mind az ajtót plakátok színesítik, a terem belsejében motivációs üzenetek segítik a benti munkát.
 
A konditerem átadására 2019. március 20-án került sor. Az eseményen nagy létszámmal képviseltette magát az iskola közössége, tiszteletét tette az intézményvezető és az intézményvezető helyettese, emellett számos tantestületi tag és diák is megjelent. Az alkalom ünnepélyes szalagátvágással kezdődött. A köszönetnyilvánítások sorát a diákok nevében Andrejkovics Gábor, a DÖK elnöke kezdte, majd Mező Csaba testnevelőtanár folytatta a tantestület nevében. Végül, de nem utolsó sorban Csíki Mariann, a Gyermekeink Mozgásáért Egyesület elnöke köszöntötte az átadáson megjelenteket. Hasznos, egyben kellemes időtöltést kívánt mindenki számára.
 
A felújított konditerem ismét használhatóvá vált az iskola tanulói és dolgozói számára is.