Az említett sikeres pályázóink Marosi Viktória (atlétika), Kolczonay Borbála Janka (párbajtőrvívás), Demeter Marcel (judo), Maticsek Lizett (evezés), Paár Viktória Margit (judo) és Bíró Kitti (akrobatikus rock and roll) ösztöndíjat nyert.
Elismerő oklevélben részesült: Demeter Bendegúz (judo), Maróti Adrienn (kajak), Lukács Annamária (aerobik) és Dominiák Ferenc (úszás).
Ezen tanulók sikeressége által a pályázó iskolák közül az Óbudai Gimnázium tanulói kapták a legtöbb elismerést. Külön kiemelendő Marosi Viktória teljesítménye, aki az összes díjazott közül egyedülálló módon negyedgyére nyerte el a ,,Jó tanuló jó sportoló” címet és a címhez járó ösztöndíjat. Reméljük az elkövetkezendő években a mostani díjazottak közül sokan a nyomdokába lépnek.
Az eseményen a díjak átadásán kívül azt a rendkívüli akaraterőt, kitartást és küzdést értékelték, mely ahhoz kell, hogy ezen tanulók a tanulásban és a sportban is a maximumot nyújtsák. Tovább biztatták őket arra, hogy bármely nehéz akadály is gördüljön eléjük, küzdjenek tovább az álmaikért.
Az díjak átvétel után a fényképezkedés és a kötetlen beszélgetés kapott teret a finomsággal megterített asztalok körül. Ez a szféra lehetőséget adott az edzők, a tanítványok, a szülők, a tanárok és az intézményvezetők számára a sporthoz és a tanuláshoz tartozó élményeik megosztására.
Gratulálunk iskolánk sikeres pályázóinak és további tanulmányi és sportsikereket kívánunk!
Elérhetőségeink:

Cím: Budapest, Szentlélek tér 10. 1033   Telefon: (+36 1) 368-6850; (+36 1) 368-2148;  Fax: (+36 1) 250-1211

E-mail: titkarsag"kukac"obudaigimnazium.hu; iroda"kukac"obudaigimnazium.hu